Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Escape Rooms

Prijzen

Per persoon

Escape Room vanaf € 15,00

Escape Room & Grill vanaf € 43,50 Escape Room & Grill & Dranken vanaf € 56,50

Dit arrangement is inclusief BTW.

offerte aanvragen

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs.

Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Iedere escape room heeft zijn eigen meeslepende thema. Zodra de deur van de escape room opent wordt je direct meegenomen in het verhaal. Door middel van opdrachten, puzzels en samenwerken probeer je het doel van de escape room te bereiken. Het is jij en je vrienden of collega’s tegen de wegtikkende tijd.

Escaping Rotterdam heeft 4 verschillende Escape Rooms veerdeeld over twee locaties;

Locatie Parkhaven

De Break-In room

De beroemde havenbaron probeert onder een smerige oplichtingszaak uit te komen waar jij de dupe van bent geworden. Je hebt echter geen enkel bewijs dat je bent opgelicht. Zorg dat je het bewijsmateriaal, dat veilig is opgeborgen in de kluis van de Break-In-Room, in handen krijgt. Maar pas op dat jullie niet worden betrapt. Want dan kun je niet alleen fluiten naar je poen maar beland je zelf nog in de bajes.

De Machinekamer

Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder.

Locatie Boezemweg

Dr. Jekyll

Activeer je stalen zenuwen en stap met zelfvertrouwen de wachtkamer binnen. Zodra je de wachtkamer verlaat sta je in de operatiekamer. Je wordt overvallen door paniek. Er klopt hier iets niet. Alleen kalmte kan je nu nog redden.

Mr. Hyde

Mr. Hyde is het alter ego van dr. Jekyll. Hyde is duidelijk de “slechte” van de twee. In de Escape Room Mr. Hyde maak je op lugubere wijze kennis met deze horrordokter. Sta jij stevig genoeg in je schoenen om aan deze nachtmerrie te ontsnappen?

Dit arrangement is inclusief:
 • Speluitleg
 • Begeleiding tijdens het spel
 • Groepsfoto
Duur arrangement:
 • Ongeveer 1,5 uur
Bij dit arrangement is het volgende van belang:
 • Het spel in de Escape Room duurt maximaal 60 minuten.
 • De Escape Room is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar
 • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk een kamer in
 • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
 • Deze escape room is redelijk geschikt voor mensen met claustrofobie
 • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
 • Groepen tussen vanaf 17 personen kunnen de Escape Experience spelen
 • Voor grote groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Combineren

Het arrangement onder water onder vuur is goed te combineren met een andere activiteit of borrel. In de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Wij denken graag met u mee!

Locatie
 • De Machinekamer en The Office: Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room De Machinekamer van Escaping Rotterdam.
 • Dr. Jekyl en Mr. Hyde: Boezemweg 175 A, 3031 BH Rotterdam

De Parkhaven en de Boezemweg zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

offerte aanvragen