Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Inloopcursus Plat Rotterdams

Prijzen

Inloopcursus Plat Rotterdams € 15,00 p.p.

Prijs is exclusief drank.

Boek nu online

Zoek je een origineel en uniek uitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je ken er winkelen tot je erbij neervalt in de Koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams!

Cursus Plat Rotterdams

De inloopcursus Plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot, bekend van de NS reclame en het inspreken van de plat Rotterdamse audio guide van Hop-On Hop-Off. Een Bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus Plat Rotterdams van 1,5 uur, inclusief een pauze
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van Roel Pot
  • Bitterballen & Nootjes
Data inloopcursus Plat Rotterdams:
  • zaterdag 14 november – start 16.00 uur
Reserveren

Wij raden je aan om online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats bij de cursus. De cursus gaat door bij een minimum aantal van 20 deelnemers.

Rotterdampas

Voor het reserveren met de Rotterdampas verwijzen wij u naar de site van Café Ech Wel, klik hier

Let op: de korting van de Rotterdampas geldt alleen wanneer u online boekt en betaald.

Combineren

De cursus Plat Rotterdams is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Rondom de Parkhaven en de Parkkade zijn er genoeg mogelijkheden. Maak je dagje uit compleet!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug