Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Moorddiner

Prijzen

Per persoon

Moordspel €49,95

Dit arrangement is inclusief BTW en te reserveren vanaf 20 personen.

vraag een offerte

Jullie kwamen voor een gezellig avondje? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef uw oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die gaat u oplossen.

Een moordspel is de perfecte combinatie van een gezellig avondje uit en een spannende live ‘detective’. Samen met uw collega’s of vrienden gaat u in teams proberen de zaak te kraken. Werk samen, vind aanwijzingen, maar houd uw oplossingen voor uzelf en uw team.

Wat staat jullie te wachten tijdens het Moordspel?

Na een gastvrij welkom worden de teams gevormd. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden op het schip, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel… Terwijl de groep geniet ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: Jullie komen steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde met het vonnis!

Aan het einde komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

Dit arrangement is inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Spelprogramma: Moordspel
  • Quizmaster
  • Onbeperkt grill diner
Duur arrangement:
  • Ongeveer 4 uur
Het onbeperkt grill menu bestaat uit:
  • Brood met verschillende smeersels en huisgemaakte verse tomatensoep met balletjes
  • Mini burgers, merquez worstjes met knoflooksaus, kipfilet met pindasaus en kroepoek, geroosterde pompoen uit de oven met geitenkaas en honing en een dag verse witvis
  • Friet met mayonaise, griekse salade, huisgemaakte aardappelsalade
  • Profiteroles cioccolato

Geef vooraf allergenen en dieet wensen door. De chef-kok houdt hier graag rekening mee.

Dit arrangement is in samenwerking met TB Events

vraag een offerte