Je bent nu hier Culinair

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Culinair

Kom heerlijk lunchen, dineren of borrelen met uw gezelschap. Rotterdam Events biedt tal van arrangementen voor het perfecte groepsuitje in Rotterdam! Het schip de Zwarte Zwaan is onze uitvalsbasis. Op de bovenverdieping bevindt zich ons gezellige restaurant, de perfecte locatie om heerlijk te ontspannen. Het schip heeft een rijke historie en is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast.

Borrelen

De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken. Restaurant De Zwarte Zwaan is dus “de” ideale locatie voor uw borrelarrangement.

Meer informatie

  • € 14,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 41,00 p.p.

Dineren

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de koks al voor u klaarstaan. Geniet van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren!

Meer informatie

  • € 25,00 p.p.

Lunchen

Tijdens uw verblijf op de Parkhaven kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kunt u heerlijk lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder treft u de mogelijkheden voor een koffietafel of lunch.

Meer informatie

  • € 13,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 39,00 p.p.
Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug