Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Karaoke

Prijzen

Karaoke € 28,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

Karaoke & 3-gangen keuzemenu €53,50 p.p. Karaoke & burgers en bier € 41,00 p.p. Karaoke & lasergamen € 47,00 p.p. Karaoke & 15 min. RIB varen € 53,50 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Karaoke

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond? Bereid je voor op een avond vol gezelligheid als de karaoke-installatie wordt gestart. Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Dit arrangement (2,5 uur) is inclusief:
  • Karaokemachine met de beste meezingers
  • Onbeperkt drankjes 2,5 uur (Hollandse bar)
  • Warme borrelsnacks
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De karaoke-avond is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Zo breid je dit arrangement gemakkelijk uit met burgers en bier bij Café Ech Wel voor € 12,50 per persoon extra. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Café Ech Wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Café Ech Wel

Zoek je een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan is Café Ech Wel de ideale locatie! Neem je vrienden, collega’s of familie mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag bij Café Ech Wel.

Doe een aanvraag


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug