Escape Experience

Prijzen

Escape Experience € 25,50

Voorbeeldarrangementen:

Escape Experience & 1 uur onbeperkt drankjes en borrelgarnituur € 40,00 Escape Experience & 3-gangen keuzemenu €50,50 Escape Experience & lunch € 39,00 Escape Experience & Lasergamen € 44,00 Escape Experience & Splashtours € 53,00 Escape Experience & Pannenkoekenboot € 45,00

Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen (vanaf 16 jaar). De prijzen zijn incl. 9% BTW.

Doe een aanvraag

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen van 20 tot 50 personen en wordt gespeeld in het restaurant van de Zwarte Zwaan. De gasten kunnen hierbij de elementen van de klassieke escape kamers ervaren onder het genot van een hapje en een drankje of in combinatie met ons 3-gangen keuzemenu.

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding! Maak het uitje compleet en combineer de Escape Experience gemakkelijk met een borrel, lunch, diner of een van de andere leuke activiteiten van Zwarte Zwaan Events!

Bij de Escape Experience ervaar je de elementen van de klassieke Escape Rooms. Test je vaardigheden!
Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn?

Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan?
Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat de anderen dat doen?

Ben je met een groep groter dan 50 personen? Ook dan kun je terecht bij ons! Wij maken graag een programma op maat speciaal voor jouw groep.

 

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience spel van 60 minuten
Aantal personen

De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met de andere Escape Rooms op dezelfde locatie. Zo kan iedereen op hetzelfde tijdstip deelnemen aan de escape spellen!

Belangrijk
  • De Escape Experience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie.

Escaping Rotterdam website

Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met een andere activiteit. Op dezelfde locatie zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag