Rum Quiz

Prijzen

Per persoon

Rum Quiz € 28,50

Rum Quiz & Grill € 57,00 Rum Quiz & Grill & Dranken € 70,00

Dit arrangement is mogelijk vanaf 18 jaar. Prijzen zijn inclusief BTW.

Offerte aanvragen

Wij bieden, een verhaal, beleven, proeven, kijken, leren en zelf doen!

Tijdens de Rum Quiz kan men kennis maken met verschillende rum soorten. Proef rum nu eens niet gemixed met cola of in de vorm van een Mojito. Ontdek de rum als een kwaliteit destilaat wat prima staat naast een Malt Whisky of een XO Cognac. Samen met het eigen gezelschap proef je verschillende soorten rum.

De gastheer vertelt je daarnaast alles over de ingrediënten, herkomst en lagering van de rum en de invloed daarvan op de smaak.

Bij dit arrangement is het volgende van belang;
  • Het minimaal aantal personen voor de workshop is 15
  • De workshop duurt 1,5 uur
  • De minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar
Onze host Dyan

Reeds een aantal keer hebben we prettig mogen samenwerken met Dyan van Barblog.nl. Middels een partnerschap kunnen we meer expertise aan ons binden. Door deze samenwerking aan te gaan, kunnen we de wensen van onze gasten beter tegemoet komen.

Rum

Rum is een distillaat op basis van suikerriet. Deze sterke drank heeft meestal een alcoholpercentage van 37,5% tot 75%. Het is een van de populairste gedistilleerde dranken ter wereld. Oorspronkelijk komt rum waarschijnlijk uit Brazilië

Bij de RumQuiz maakt u kennis met verschillende rum soorten. Ontdek de rum als een kwaliteit distillaat wat prima staat naast een Malt Whisky of een XO Cognac. Tijdens de rum proeverij proeft u verschillende soorten rum.

Combineren

De Rum Quiz workshop is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen