Segway Rotterdam

Prijzen

Per persoon (vanaf 16 jaar)

Erasmusbrug Tour (75 min.) €47,50 Actie: online incl. €10 korting €37,50

Voorbeeldarrangementen:

Erasmusbrug Tour & 3-gangen keuzemenu € 62,50 p.p. inclusief €10,00 korting Segway Erasmusbrug Tour & borrel € 52,00 p.p. inclusief €10,00 korting Segway Erasmusbrug Tour & lunch € 45,00 p.p. inclusief €10,00 korting Segway Erasmusbrug Tour & Cursus Plat Rotterdams € 67,00 p.p. inclusief €10,00 korting Segway

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Mogelijk vanaf 4 personen vanaf 16 jaar.

Doe een aanvraag

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Aantal personen

Wij hebben 40 Segway’s in Rotterdam staan en meerdere begeleiders beschikbaar. Dat betekent dat een groep van 36 personen, verdeeld over 4 begeleiders, tegelijk op pad kan gaan.

In verband met de veiligheid en het verkeer gaan er per begeleider ongeveer 9 Segway’ers mee.

Voor grotere groepen is het mogelijk om extra Segway’s in te huren of om de groep te splitsen en een roulatie schema op te stellen.

Tours

Wij bieden de volgende tours aan:

Erasmusbrug Tour
Bedwing de Erasmusbrug op de Segway en geniet van het prachtige uitzicht boven op de brug.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)
Actie: online incl. € 10 korting! €37,50 

Prijs: € 47,50 per persoon

Delfshaven Tour
Een tour door Historisch Delfshaven brengt je een schat aan wetenswaardigheden over het roemrijke verleden van dit mooie stukje Rotterdam.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)
Actie: online incl. € 10 korting! €37,50 

Prijs: € 49,50 per persoon

Markthal Tour
Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen en nu dus ook Rotterdam. Bijna iedere wereldstad heeft er één; een overdekte food markt.
Duur: 75 minuten (inclusief instructie)

Prijs: € 49,50 per persoon

Toeristische Tour
Wie Rotterdam echt wil zien kiest voor de Toeristische Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden van Rotterdam.
Duur: 120 minuten (inclusief instructie)
Prijs: € 59,50 per persoon

Stadion Tour
Feyenoord, Sparta en Excelsior, drie betaald voetclubs in één stad. Met de 2 uur durende Stadion Tour kom je langs de Kuip, het Kasteel en Woudestein.
Duur: 120 minuten (inclusief instructie)
Prijs: € 59,50 per persoon

https://youtu.be/ozLKxG2bLgk

Route en talen

Segway Rotterdam heeft verschillende tours ontwikkeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met plannen te komen. Wij denken graag mee.

Onze tours starten en eindigen op de Parkhaven. Indien je wenst dat de tour ergens anders start en/of eindigt, dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor worden echter wel transportkosten berekend.

De Segway tour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits

Segway Rotterdam website

Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

Voor groepen hebben wij verschillende combinaties of de Segway Workshop.

Het groepsuitje met Segway Rotterdam is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, rumproeverij of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast het vertrekpunt van Segway Rotterdam aan de Parkhaven. Daarnaast heeft Segway Rotterdam arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam.

Locatie

De locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

https://youtu.be/yWDKJzD-XII

Doe een aanvraag


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug