Je bent nu hier Boot afhuren

Boot afhuren

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt mps. Liza of mps. Nehalennia exclusief afhuren voor je eigen gezelschap!

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan ben je op de juiste plek! De schepen doen dienst als rondvaartboot, maar ook als partyschepen voor partijen!

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je een van de schepen afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Mps. Liza

Het moderne schip vertrekt vanaf de Parkhaven tegenover de Euromast en is geschikt voor maximaal 100 gasten. Er zijn 60 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden

BROCHURE MPS. LIZA

Mps. Nehalennia

Het nostalgische schip vertrekt vanaf de Boompjeskade tussen de Erasmus- en Willemsbrug en is geschikt voor maximaal 200 gasten. Er zijn 120 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen buiten. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

BROCHURE MPS. NEHALENNIA

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug