Splashtours

Prijzen

Splashtours online doordeweeks € 25,50 p.p. Splashtours weekend 27,50

Voorbeeldarrangementen:

Splashtours & onbeperkt grillmenu € 56,00 p.p. Splashtours & borrel € 42,00 p.p. Splashtours & lunch € 46,00 p.p. Splashtours & Plat Rotterdams € 56,00 p.p. Splashtours & Segway € 75,00 p.p.

Splashtours exclusief afhuren:

Doordeweeks € 1.095,00 Weekend € 1.250,00

Alle genoemde prijzen zich inclusief btw.

Doe een aanvraag

Splashtours

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!

Certificaat van Uitmuntendheid 2017 & 2018 – Tripadvisor

TripAdvisor® heeft op zowel in 2017 als in 2018 het Certificaat van Uitmuntendheid toegekend aan Splashtours. Het certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemingen die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

TripAdvisor: Certificaat van uitmuntendheid 2018
Maatwerk

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Bij een exclusieve tour zijn er vele mogelijkheden.

Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje gaat. Splashtours denkt en organiseert graag mee.

Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus. Bijvoorbeeld een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur doordeweeks zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk;

  • Willemsplein
  • Maritiem Museum
  • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
  • De Machinist
  • Hotel New York
Bij exclusieve tour is het volgende van belang;
  • Op basis van jouw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn
  • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema
  • De tour duurt 60 minuten
  • Maximale capaciteit 42 personen
  • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord
Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal verschillende gidsen:

Jenny
Matroos en rasechte Rotterdammer, vertelt met verve over Rotterdam in het Nederlands, Rotterdams of op eigenzinnige wijze in RotterDeutsch. “Ja doch? Nicht dan? Ech wohl!” is de catchphrase van Jenny!

Ger
Matroos, geboren en getogen in de havenstad en dat ken je horen! Vertelt op een leuke en interactieve manier over de stad Rotterdam. Gasten vermaken is zijn talent. Met Ger is het gegarandeerd feest aan boord!

Roel Pot
Roel ken je van de NS-reclame, een Bekende Rotterdammer dus! Neem Roel mee als gids tijdens de Splashtour en de kreten “Oh ja joh?!?!”, “Pleurt op” en “Zoooo” behoren snel tot jouw vocabulaire!

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Splashtours staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. De anders-dan-anders stadstour met Splashtours wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Klik hier voor meer informatie over Splashtours als jullie unieke trouwlocatie.

Splashtours website

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Locatie

De locatie van Splashtours Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

https://youtu.be/CLr-q6yJ4m0

Doe een aanvraag