Splashtours

Prijzen

Per persoon

Splashtours € 26,50

Splashtours & Grill € 55,00 Splashtours & Grill & Dranken € 68,00

Exclusieve afhuur

Doordeweeks € 1.045,- Weekend € 1.213,-

Dit arrangement is inclusief BTW.

offerte aanvragen

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Met stadstour van Splashtours ziet u op een unieke manier Rotterdam.

TripAdvisor® heeft op 22 juni 2017 bekendgemaakt dat zij Splashtours een Certificaat van uitmuntendheid hebben toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan ondernemingen die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

TripAdvisor: Certificaat van uitmuntendheid 2017
Duur activiteit:
  • 60 minuten
Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus. Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje.

Bij een exclusieve tour zijn er vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur doordeweeks zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk.

Bij exclusieve tour is het volgende van belang;
  • Op basis van uw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn (Nederlands-, Engels-, Duits- of Franstalig)
  • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema
  • De tour duurt 60 minuten
  • Maximale capaciteit 42 personen
  • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord
Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

offerte aanvragen