Pannenkoekenboot

Prijzen

Pannenkoekenboot:

75 Minutenvaart € 19,50 p.p. Familie Cruise (2,5 uur) € 27,50 p.p.

Voorbeeldarrangementen:

75 Minutenvaart & Euromast € 29,75 p.p. 75 Minutenvaart & Splashtours € 47,00 p.p. 75 Minutenvaart & Midgetgolf € 27,00 p.p. 75 Minutenvaart & Lasergame € 38,00 p.p.

Pannenkoekenboot exclusief afhuren:

Rondvaart van 1 uur t/m 60 personen € 1.050,00 Bij meer dan 60 personen € 17,50 per extra persoon Rondvaart van 2,5 uur t/m 60 personen € 1.530,00 Bij meer dan 60 personen € 25,50 per extra persoon

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Doe een aanvraag

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie!

De Pannenkoekenboot Rotterdam is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen.

Reguliere vaarten

U kunt met uw gezelschap mee met één van onze reguliere vaarten. Bekijk hier het vaarschema en de verschillende vaarten van de Pannenkoekenboot.

75 Minutenvaart
75 minuten varen én onbeperkt pannenkoeken eten. Het hele jaar door mogelijk! Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes.

Familie Cruise en Pancake Cruise
Een gezellige, 2½ uur durende vaart langs de beroemde skyline van Rotterdam. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Afhuur

Het is ook mogelijk om de Pannenkoekenboot exclusief voor uw eigen gezelschap af te huren. Dit kan zowel binnen als buiten de reguliere vaartijden.

  • Rondvaart van 1 uur inclusief onbeperkt pannenkoeken
  • Rondvaart van 2,5 uur inclusief onbeperkt pannenkoeken, warme bijgerechten en een uitgebreid ijsbuffet

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere vaarduur te kiezen of een ander buffet. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Pannenkoekenboot website

Meer mogelijkheden

Naast de genoemde arrangementen is er nog veel meer mogelijk bij de Pannenkoekenboot! Zo kunt u ook de boot afhuren voor een vaart met gebak, borrelhapjes, een lunch of een uitgebreid buffet. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot uw beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een compleet programma voor uw evenement.

Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

De Pannenkoekenboot is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de Pannenkoekenboot snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De Pannenkoekenboot is gelegen aan de Parkhaven t/o de Euromast.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

https://youtu.be/j-8h4YhT8GM

Doe een aanvraag


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug