RIB varen

Prijzen

15 minuten RIB varen € 25,00 p.p. 30 minuten RIB varen € 38,50 p.p. 45 minuten RIB varen € 52,50 p.p. 60 minuten RIB varen € 65,00 p.p.

Arrangementen:

15 minuten RIB varen & diner € 53,50 p.p. 15 minuten RIB varen & borrel € 39,50 p.p. 15 minuten RIB varen & lunch € 43,50 p.p. 15 minuten RIB varen & Plat Rotterdams € 54,50 p.p.

De arrangementen zijn incl. 15 minuten RIB varen, langer varen kan uiteraard ook! RIB varen is geschikt vanaf 14 jaar.

Doe een aanvraag

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Hou je vast voor de rit van je leven en voel de adrenaline! Tijdens de RIB experience spot je alle highlights van Rotterdam.

Er zijn verschillende vaarduren en arrangementen. Daag jezelf uit en kies jouw vaarsensatie.

RIB boot

Rigid Inflatable Boat, een snel, planerend boottype, gekenmerkt door een vast bodemgedeelte, omringd door een luchtgevulde rubberen rand, “tube” geheten.

Bedwing de Maas met Rotjeknor Knallen en verken Rotterdam met hoge snelheid. Tijdens een experience zie je de highlights van het centrum van Rotterdam en maak je kennis met de havens. Het maakt je beeld van Rotterdam compleet. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart. Van Parkhaven tot Koningshaven en van Erasmusbrug tot de Botlek. Van Euromast tot Hotel New York en van SS Rotterdam tot het witte huis.

RIB varen is inclusief:
  • RIB varen (15, 30, 45 of 60 minuten)
  • Instructie
  • Zwemvest
  • Een regenpak bij slecht weer
  • En natuurlijk een ervaren schipper met een flinke dosis Rotterdamse gezelligheid!
Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met een andere een lunch, borrel, diner of andere activiteit. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke uitbreidingsmogelijkheid je de RIB experience wilt combineren om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Schipper

De vaarten zijn onder begeleiding van de ervaren schipper, Frank de Waard. Hij neemt je mee het water op. Je gaat als een raket langs de skyline van Rotterdam.

Size doesn’t matter when you’re having fun” aldus Frank.

Vertreklocatie

De vertreklocatie is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). De vaart start en eindigt naast restaurant De Zwarte Zwaan. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Belangrijk: Voordat je aan boord stapt dien je het vrijwaringsformulier te lezen en te ondertekenen.

Doe een aanvraag


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug