Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Dineren

Prijzen

3-gangen keuzemenu € 25,00 p.p. 3-gangen keuzemenu met drank € 38,00 p.p.

Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Prijzen zijn incl. BTW.

Doe een aanvraag

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de koks al voor u klaarstaan! Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal.
Geniet van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren!

Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proeft u.
Voor onze biefstuk en spareribs kom je terug. De geroosterde pompoen met geitenkaas maakt zelfs echte vleeseters aan het twijfelen. Het dessert kun je niet overslaan, hiervan wil je geen hapje delen.

Wij hebben speciaal voor groepen en bedrijfsuitjes een 3-gangen keuzemenu samengesteld. Schuif ook eens aan voor de lunch en bestel een van de heerlijke lunchgerechten. Dat snacken ook een feest is, laten wij zien met onze goede borrelhapjes en arrangementen voor een geslaagde borrel of complete feestavond.

3-gangen keuzemenu

Kiest u voor het arrangement inclusief drankjes, dan kun je 2 uur lang onbeperkt bestellen uit het Hollands assortiment.

Combineren

Het diner kan ook goed gecombineerd worden met een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile.

Doe een aanvraag


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug