Je bent nu hier DMC Rotterdam

DMC Rotterdam

Zwarte Zwaan Events – Rotterdamevents.nl; Destination Management Company (DMC) in Rotterdam

Als eventbureau in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Rotterdam. Daarnaast verzorgen wij zelf de ontvangst en begeleiding. Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij helpen u graag mee met het samenstellen van uw uitje in Rotterdam.

Wij zijn dus niet alleen uw organisatiebureau maar ook uw gastheer en dat merkt u.

De basis van rotterdamevents.nl is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wij kennen de Leisure markt goed en hebben een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers.

Wat kan u van ons verwachten:

  • Wij faciliteren gidsen in Rotterdam voor o.a. excursies, rondvaarten en vele andere acitiviteiten in Rotterdam.
  • Een professionele hostess gedurende het programma
  • Een ervaren contactpersoon tijdens het samenstellen van uw corporate event
  • Op aanvraag een privé chauffeur in Rotterdam (in een minibus met glazen dak)
Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad met beroemde attracties zoals de Spido, de Euromast, ssRotterdam, en Diergaarde Blijdorp. Ook op het gebied van cultuur is er in Rotterdam veel te beleven met vooraanstaande musea zoals het Boijmans – Van Beuningen, het Wereldmuseum en de Kunsthal. Daarnaast organiseert Rotterdam het hele jaar door grote festivals en evenementen, zoals Rotterdam Unlimited en de Marathon.

De stad aan de Maas heeft de laatste jaren een grote naam opgebouwd vanwege de moderne architectuur die overal te vinden is, zoals de schitterende Erasmusbrug, de kubus woningen en het Centraal Station.

Rotterdam is een dynamische metropool, die wereldwijde bekend staat om de grote haven. De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Wie ons echt wil ervaren, kan niet om de haven heen. Een goede manier om wereldhaven te ervaren is op of aan het water. Met indrukwekkende vaartochten of gewoon aan land.

Het gaat goed met Rotterdam! We zijn tot nummer vijf verkozen in de top-10 van ‘top cities in the world’ van de Lonely Planet’s Best in Travel 2016!

In 2014 wordt Rotterdam door zowel Rough Guides als de New York Times getipt als stad die je moet bezoeken. Rough Guides zette de stad op nummer 8 in de ‘Top 10 Cities’ lijst en de stad staat op de 10e plek in de lijst ’52 Places to Go in 2014? van de New York Times.

In 2015 hebben nog twee mooie gebeurtenissen plaatsgevonden:

  1. Tot nummer vijf verkozen in de top-10 van ‘top cities in the world’ van de Lonely Planet’s Best in Travel 2016
  2. Wij mogen ons twee jaar lang de beste grote binnenstad van Nederland noemen
Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug