Je bent nu hier Teambuilding

Teambuilding

Resultaat

Het resultaat van een geslaagde teambuilding kan zijn dat het team elkaar meer gunt. Wat ook belangrijk is van zo een geslaagde teamactiviteit is dat het team zichzelf als een succesvol team gaat beschouwen.

Om een voorbeeld te noemen: Lukt het jullie team om in een recordtijd te ontsnappen uit een escaperoom? Dat komt natuurlijk omdat jullie zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat is meer dan alleen een leuke teambuilding!

Een geslaagd team kan ook bestaan uit een gedeelde interesse. Samen een stad bezoeken bijvoorbeeld. Rotterdam is daar al helemaal geschikt voor. Want in Rotterdam vindt iedereen uit het team wel iets waar hij of zij van houdt. Leer elkaar en de stad beter kennen tijdens de teambuilding. Of het nu mooie architectuur is of een liefde voor het water.

Afsluiting

Natuurlijk wordt de teamactiviteit afgesloten met een drankje en een diner. Napraten en nalachen. Opgeladen om weer met elkaar aan het werk te gaan.

Boek de teambuilding bij Rotterdam Events. Wij denken graag mee over het doel en resultaat van de team-building. Wat heeft het team nodig? Ontspanning of uitdaging? Het team van rotterdamevents.nl staat klaar!

Combineren

Onze activiteiten, workshops, rondleidingen, lunch, borrel en diner mogelijkheden zijn met elkaar te combineren en naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een Cursus Plat Rotterdams op Terras  Parkhaven, in de zon en onder het genot van een lekker koel biertje of een heerlijk glas wijn. Of een cocktail workshop aan boord van De Pannenkoekenboot tijdens een rondvaart door de Rotterdamse havens.

RotterdamEvents.nl is onderdeel van Zwarte Zwaan Events. Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij helpen u graag mee met het samenstellen van uw uitje in Rotterdam. Wij zijn dus niet alleen uw organisatiebureau maar ook uw gastheer en dat merkt u!

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug