Je bent nu hier Incentives

Incentives

Als bestemming voor een geslaagde incentivereis hoef je het niet ver te zoeken. Rotterdam is de plaats bij uitstek voor incentivereizen. Rotterdam inspireert en blijft zichzelf vernieuwen. Rotterdam is een wereldstad van formaat. Imposant maar altijd gastvrij. De locatie dus voor ontspannen en bruisende incentivereizen.

Incentive: de incentive zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: [ɪn’sɛntɪf] Verbuigingen: incentive|s (meerv.) motiverende, stimulerende beloning

Een incentivereis is een mooie manier om werknemers te belonen voor hun harde werken. Een blijk van waardering voor getoonde inzet. Ook voor Rotterdamse bedrijven die (buitenlandse) relaties ontvangen zijn onze programma’s een aanrader. Wij laten de stad zien zoals u het zelf zou doen.

Rotterdamevents.nl organiseert de incentivereis op maat voor ieder gezelschap. Passend bij de aard van het bedrijf en het doel van de incentivereis. Komen jullie naar Rotterdam voor inspiratie, ontspanning of avontuur?

Bij een incentivereis wil je graag meer zien van de stad die je bezoekt. Geen programma dat in iedere stad had kunnen plaatsvinden.

De attracties die wij vertegenwoordigen zijn echt Rotterdams. Zelfs onze escaperoom is geïnspireerd op een beroemde en beruchte Rotterdamse havenbaron. Onze programma’s worden met ziel en grondigheid samengesteld. Omdat we trots zijn op Rotterdam. Wij ontzorgen bedrijven door de incentivereis compleet te organiseren.

Zet Rotterdam dus op de agenda voor de volgende incentivereis.

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug