Je bent nu hier Eten & drinken

Eten & drinken

3-gangenkeuzemenu

Schuif aan bij De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenkeuzemenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Het 3-gangenkeuzediner is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar). Check hier de menukaart.

€ 44,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Buffet De Zwarte Zwaan

Een buffet is voor groepen de manier om samen te tafelen! Het buffet is met veel aandacht en passie samengesteld door onze koks en bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en een verrassing van de chef als dessert. Voor vleesliefhebbers, maar ook voor vegetariërs volop keus! Buffet De Zwarte Zwaan is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 42,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Lunchmenu

Schuif aan met jouw groep voor een heerlijke lunch. Het lunchmenu bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. Het lunchmenu is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen.

€ 14,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Borrel

Borrelen bij De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes gedurende 2 uur.

€ 22,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 42,50 per persoon

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug