Je bent nu hier Trouwlocatie

Trouwlocatie

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Rotterdam Events staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Een van onze unieke locaties wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Trouw bijvoorbeeld aan boord van Splashtours, de Pannenkoekenboot of de Zwarte Zwaan. Of laat jullie huwelijk plaatsvinden op het terras van Café Ech Wel met een uniek uitzicht op de Maas!

BEKIJK DE FACTSHEET

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor elke budget. Rotterdam Events denkt en organiseert graag mee. Omdat Rotterdam Events samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op jullie wensen.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Een BABS is wettelijk bevoegd (beëdigd) om een huwelijk te mogen sluiten. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller!

Lees hier meer over Jenny, de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking!

Locaties  

Bekijk hier onze factsheet met alle mogelijkheden voor de perfecte locatie. Wat dacht je van een ceremonie op de Maas? Of een borrel op het gezellige terras aan de Parkkade? Of vaar romantisch langs de skyline van Rotterdam en laat jullie gasten al het moois zien dat Rotterdam te bieden heeft!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

https://youtu.be/-JiUOM7DxuM

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug