Je bent nu hier Corporate Events

Corporate Events

Rotterdam is hot! Het aantal groepen dat voor Rotterdam kiest wordt steeds groter. Voor het jaarlijkse bedrijfsfeest is Rotterdam dan ook de ideale locatie. Een corporate event in Rotterdam is minstens zo dynamisch als de stad zelf. Zeker wanneer u kiest voor een uitje op rotterdamevents.nl.

Corporate events

Voor het bedrijfsuitje in Rotterdam hebben wij genoeg keuze. Wij zitten vol ideeën om het bedrijfsfeest tot een succes te maken. Vanaf de koffie tot aan de voetjes van de vloer. Volgend jaar komen jullie gewoon weer terug voor het bedrijfsuitje om ook onze andere attracties te doen.

De attracties van Zwarte Zwaan Events zijn allemaal geschikt als onderdeel van het corporate event. Verken bijvoorbeeld Rotterdam met een sightseeing tour met Splashtours, Sightseeing Rotterdam of Segway Rotterdam. Zo combineer je het bedrijfsfeest met het ontdekken van Rotterdam als wereldstad. Liever een spannend en interactief bedrijfsuitje? Kies dan voor een escape experience bij Escaping Rotterdam. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

De Zwarte Zwaan

Restaurant de Zwarte Zwaan vormt het hart van ons aanbod en van uw bedrijfsevent. Dit is het startpunt van de activiteiten en het rustpunt tijdens een fijne lunch, borrel of diner.

De mogelijkheden voor het bedrijfsuitje bij ons zijn eindeloos. Laat u inspireren door de arrangementen en boek direct uw bedrijfsuitje online. Natuurlijk helpen wij u ook graag persoonlijk met het samenstellen van het ultieme bedrijfsuitje in Rotterdam.

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug