City Sightseeing Rotterdam

Prijzen

Per volwassene

24 uur - online € 18,90 Normaal €21,00 48 uur - online €32,40 Normaal €36,00

Kinderen 4 t/m 11 jaar

24 uur - online €9,45 Normaal €10,50 48 uur - online €16,25 Normaal €18,00

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij Hop-On Hop-Off Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten

Boek nu online

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour die je zelf in de hand hebt! Stap in bij de Hop-On Hop-Off bus en ontdek Rotterdam in stijl.

De tour

Met de Hop-On Hop-Off bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam.City Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Hop-On Hop-Off Rotterdam laat je graag kennis maken met de stad.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van City Sightseeing Rotterdam, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit:
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
Audio guide

Spring aan boord van de wereldberoemde rode City Sightseeing-bussen en ervaar een panoramisch uitzicht op de grootste architechtonische stad van Nederland. Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route & vertrek locatie

Met 6 gunstig gelegen haltes brengt de Hop-On Hop-Off bus je naar alle essentiele bezienswaardigheden waar je kunt in- en uitstappen en op eigen tempo de stad verder kunt verkennen.

De tour start dagelijks vanaf het Centraal Station en doet in totaal 6 haltes aan (inclusief het Centraal Station). Naar verwachting zal ongeveer iedere 30 minuten en bus bij de halte komen. Uiteraard zijn wij afhankelijk van verkeersdrukte, wegafsluitingen en festivals. Wij vragen om die reden om de app te downloaden zodat je de meest actuele informatie tot je beschikking hebt.

  • Halte 1: Centraal Station
  • Halte 2: Museum Park
  • Halte 3: Erasmusbrug / Spido
  • Halte 4: Euromast
  • Halte 5: Kop van Zuid / Cruise Terminal
  • Halte 6: Markthal
Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Boek nu online