Café Ech Wel

Prijzen

Per persoon

Rotterdamse binGo €49,50 Ik hou van Rotterdam €35,50 Rotterdamse Avond €50,50 Cursus Plat Rotterdams €29,50 Pubquiz €34,50

De prijs is inclusief btw en dranken en borrelhapjes.

Offerte aanvragen

Café Ech Wel ~ Ech Wel Rotterdams!

Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park en aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse arrangementen of een heerlijke lunch. Geniet van de ras echte Rotterdamse
gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje.

Arrangementen

Bij Café Ech Wel verzorgen wij onze leuke Rotterdamse arrangementen. Denk aan ‘Ik Hou van Rotterdam’, ‘de Rotterdamse binGo’, ‘de Rotterdamse Avond’ of een ‘cursus Plat Rotterdams’. Maar geef vooral je wensen aan en je krijgt van ons een offerte op maat.

Rotterdamse binGo

Wat is er nou leuker dan een bingo? Nou, een Rotterdamse binGo! Er zijn vijf rondes binGo met leuke prijzen, en tussen de rondes door krijg je ook nog eens op ludieke wijze leuke (on)zin over Rotterdam te horen! Maar let op; het kan zo maar zijn dat u uw eigen accent netjes hebt afgeleerd na afloop van deze middag of avond.

Ik hou van Rotterdam

Het Ik hou van Rotterdam spel is een spel dat bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes bestaan uit gevarieerde onderwerpen en opdrachten die u met uw groep uitvoert. Gedurende het spel kunnen er punten verzameld worden. Deze punten kun je winnen door vragen juist te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren met de hulp van uw teamleden.

Rotterdamse Avond

Tijdens de Rotterdamse Avond, wat trouwens ook een middag kan zijn, krijgt u alles te horen en te zien over onze mooie stad. Uiteraard alles met een grote knipoog en glimlach op het gezicht. Spreekwoorden als ‘Tebbie nou gedaan’, ‘Pleurt Op!’ en ‘hebbie in je nest gezeken’ horen snel tot uw eigen woordenschat. De Rotterdamse avond wordt verder ingevuld met binGo, een quiz en Rotterdams Pim Pam Pet. Kortom; een avond (of middag) waarna u met een Groen-Wit-Groen hart vertrekt!

Cursus Plat Rotterdams

De cursus plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot. Wat u kunt verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Pubquiz Rotterdam

Voor iedereen die nog twijfelt, een pubquiz is een soort triviant voor in het café. Erg gezellig en ook nog eens leerzaam! De groep wordt verdeeld in kleinere groepjes en met je team moet je de vragen zo goed mogelijk beantwoorden. De quiz bestaat uit verschillende rondes en de vragen kunnen over van alles en nog wat gaan. Een tip van ons, de vragen hebben vaak te maken met de stad Rotterdam.

Combineren

Een Rotterdams arrangement is goed te combineren met andere activiteiten of bijvoorbeeld een lunch of diner. Rondom de Parkhaven en de Parkkade zijn er genoeg mogelijkheden. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden!

Reserveren

Het aanvragen van een offerte of het reserveren van een arrangement kunt u eenvoudig doen via de arrangementen-pagina’s, of via het contactformulier. Hoe eerder je erbij bent, des te beter. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een optie te plaatsen.

Voor groepen en arrangementen gaan wij speciaal open. Niets is te gek en bijna alles kan. Wat dacht je van een avondje karaoke?!

Offerte aanvragen


Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug