Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Lasergame Rotterdam

Prijzen

Per persoon

Lasergame Rotterdam € 17,50

Per persoon

Lasergamen & Grill € 46,00 Lasergamen & Grill & Drankafkoop € 59,00 Lasergamen & Borrel € 25,00

Dit arrangement is inclusief BTW

offerte aanvragen

Bij Lasergame Rotterdam kun je met zowel kleine als grote groepen voordelig lasergamen. Er wordt begonnen met speluitleg. Hier leer je hoe het geweer werkt, hoe je vest werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor 15 minuten lasergame plezier!

Kun je er na de eerste ronde geen genoeg van krijgen? Ga dan door voor een tweede ronde en kijk of je je score kunt verbeteren.

Je daalt af in het ruim van een schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking.

Dit arrangement is inclusief:
  • Twee sessies lasergamen
  • Een pauze tussen de twee sessie
  • Scoreblaadje met resultaten
Duur activiteit:
  • Ongeveer 1 uur
Belangrijk
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)

Lasergame Rotterdam website

Reserveer online

Reserveer van tevoren online op onze website. Door vroeg te reserveren kunt u teleurstelling voorkomen.

Combineren

Lasergame Rotterdam is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20), op het schip De Zwarte Zwaan.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

offerte aanvragen