Lasergame Rotterdam

Prijzen

Lasergamen € 18,50

Voorbeeldarrangementen:

Lasergamen & onbeperkt BBQ € 42,00 Lasergamen & 3-gangen keuzemenu € 43,50 Lasergamen & Splashtours € 46,00 Lasergamen & Cursus Plat Rotterdams € 48,50

Prijzen zijn inclusief BTW.

Doe een aanvraag

Lasergame Rotterdam

Bij Lasergame Rotterdam kun je met zowel kleine als grote groepen voordelig lasergamen. Er wordt begonnen met speluitleg. Hier leer je hoe het geweer werkt, hoe je vest werkt en wat de spelregels zijn. Na de speluitleg betreed je de arena voor 15 minuten lasergame plezier!

Kun je er na de eerste ronde geen genoeg van krijgen? Ga dan door voor een tweede ronde en kijk of je je score kunt verbeteren. Het lasergamen gebeurt in het ruim van het schip De Zwarte zwaan. Er kunnen hier 20 personen tegelijkertijd gamen.

Je daalt af in het ruim van het schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. De arena is 300m2 groot dus ruimte genoeg!

Dit arrangement (1 uur) is inclusief:
  • 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • Na iedere sessie lasergamen een pauze van 20 minuten
Reserveren

Reserveer van tevoren online op de website van Lasergame Rotterdam. Door vroeg te reserveren kun je teleurstelling voorkomen. Wil je het lasergamen combineren met bijvoorbeeld een diner, borrel of andere activiteit? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

Lasergamen is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de lasergame battle onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg.
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).
Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Rotterdam Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Rotterdam Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Rotterdam Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Rotterdam Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

https://youtu.be/q8zKFWIY2CM

Doe een aanvraag