Je bent nu hier Arrangementen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Arrangementen

Onze activiteiten, workshops, rondleidingen, lunch, borrel en diner mogelijkheden zijn met elkaar te combineren en naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een Cursus Plat Rotterdams op Terras  Parkhaven, in de zon en onder het genot van een lekker koel biertje of een heerlijk glas wijn. Of een cocktail workshop aan boord van De Pannenkoekenboot tijdens een rondvaart door de Rotterdamse havens.

RotterdamEvents.nl is onderdeel van Zwarte Zwaan Events. Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij helpen u graag mee met het samenstellen van uw uitje in Rotterdam. Wij zijn dus niet alleen uw organisatiebureau maar ook uw gastheer en dat merkt u!

Café Ech Wel

Café Ech Wel ~ Ech Wel Rotterdams! Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park en aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse arrangementen of een heerlijke lunch. Geniet van de ras echte Rotterdamse gezelligheid onder het genot van […]

Meer informatie

  • Per persoon €49,50

Ranking the Company

Weet u alles van uw collega’s en/of vrienden? Ranking the Company is dé manier om elkaar echt goed te leren kennen… Natuurlijk is Ranking the Company ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen! Elke deelnemer krijgt...

Meer informatie

  • Per persoon €49,95

Moorddiner

Jullie kwamen voor een gezellig avondje? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef uw oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die gaat u oplossen. Een moordspel is de...

Meer informatie

  • Per persoon €49,95

Ik Hou Van Rotterdam

Opzoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap? Sluit u dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam!

Meer informatie

  • Per persoon € 34,50
  • € 63,00
Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug