Je bent nu hier References > 100% Rotterdams!

100% Rotterdams!

Beste medewerkers van Zwarte Zwaan Events,

Mazars wilde met ongeveer 40 collega’s een personeelsuitje met iets “Rotterdams” erin. Ik vroeg dat aan Esther van De Zwarte Zwaan of zij iets kon samenstellen. Dat bleek een schot in de roos want het werd 100% Rotterdams. Alles werd tot in de puntjes geregeld.​

Dus alles perfect geregeld, van de koffie met appeltaart op de boot tegenover de Euromast, de Splashtour met de bus/boot met een echte Rotterdamse matroos (een kenner – vrouwelijke), daarna midgetgolf in het park (zelfs voor goed weer hadden ze gezorgd).
Tot slot de barbecue met tijdens de pauzes een cursus Rotterdams door Roel Pot, wat met name zeer leerzaam was voor de collega’s van buiten de directe omgeving van Rotterdam. Niets negatiefs zou u denken, helaas waren nog niet alle terrasverwarmers 100% in orde, maar dat was dan ook het enige minpunt(je). Een 100% aanrader voor een leuk en betaalbaar uitje.

Bedankt!

Ton Kamermans
Mazars Accountants en belastingadviseurs

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug