Je bent nu hier References > Groot succes

Groot succes

Wat was iedereen enthousiast, echt super leuk! De splashtour was een groot succes, er werd vanaf dat iedereen deze bus had gezien ’s ochtends al gevraagd of we dat ook gingen doen, want dat leek ze zo leuk! Persoonlijk vond ik Roel Pot geweldig, wat heerlijk om hem te horen praten. Daarna hebben we nog een poos op het terras gezeten bij “Ech Wel” met ruimschoots drankjes en heerlijke hapjes. Daarna nog heerlijk gegeten en nagezeten, helaas hadden we voor het dessert geen tijd meer omdat de bus echt om 19.30 uur moest vertrekken, maar inmiddels zat iedereen ook wel vol.

Er is mij meerdere malen gevraagd hoe ik dat toch allemaal zo bedacht had, maar ik heb eerlijk gezegd dat het jullie verdienste is om het zo goed te organiseren. Dus bij deze, super bedankt voor deze topdag, namens mijn collega’s en mijzelf. Ik zal jullie zeker aanbevelen wanneer iemand een personeelsdag moet organiseren. Ons personeel en wij hebben het erg leuk gevonden! En wie weet tot ziens.

Manny Reimink
Combidak

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug