Je bent nu hier References > Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils

Elk jaar organiseert de personeelsvereniging van Rotterdam Ahoy een uitje. Dit jaar wilden we in Rotterdam blijven en zochten we naar een organisatie die een leuk, afwisselend programma kon samenstellen. Omdat we Esther Schoutrop al kenden uit ons netwerk, was het contact snel gelegd. Ahoy beschikt over een divers personeelsbestand, van alle leeftijden. Zwarte Zwaan Events heeft hier uitermate goed rekening mee gehouden en een programma gecreëerd voor ieder wat wils. We sloten de dag gezellig af met de Pannenkoekenboot. Wat erg fijn was dat op de dag zelf de organisatie volledig bij Esther en haar team lag. Ze ging flexibel om met kleine aanpassingen en heel de dag verliep gemoedelijk. We blikken terug op een geslaagde dag!

Kees de Jong
Rotterdam Ahoy

Wil jij ook een programma op maat laten samen stellen? Doe een aanvraag en wij maken een event op maat voor jouw groep!

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug