Je bent nu hier Referenties

Referenties

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw bedrijfsuitje? Dan zijn wij het ook. Wij doen er alles aan om uw bedrijfsuitje perfect te laten verlopen zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

Rotterdam Events heeft al vele leuke uitjes mogen organiseren. Wij delen hier de ervaringen van onze klanten die een bedrijfsuitje hebben georganiseerd via Rotterdam Events. Misschien inspireert het u bij organiseren van uw eigen bedrijfsuitje.

Dank voor de samenwerking

10 oktober 2018

Goedemiddag,

Graag deel ik met jullie via onderstaande link, onze terugblik op ons geweldige evenement in Rotterdam. Samen met onze collega’s en hun partners hebben wij twee heerlijke dagen doorgebracht in Rotterdam. Dank voor jullie samenwerking! En tot een volgende keer.

https://www.youtube.com/watch?v=EPfkUobjHyk

Met vriendelijke groet,
Kitty Fennis
Aalberts Bouw bv

Wat verstaan jullie je vak; chapeau!

10 oktober 2018

Beste medewerkers van de Zwarte Zwaan, Esther, Jenny,

Wauw, wat hebben wij een geweldige dag bij jullie mogen hebben! Wat verstaan jullie je vak; chapeau! Alles liep gesmeerd, de activiteiten waren top en dat vooral dankzij jullie enthousiasme (en humor!)! Wij gingen met een lach van oor tot oor weer terug de Moerdijkbrug over J

Een hele dikke dankjewel van ons allemaal!

Namens al onze collega’s,
Karin en Sophia
Auris De Spreekhoorn

Dik tevreden!

10 september 2018

Beste medewerkers,

Gisteren, 22 juli 2018, heb ik mijn 80ste verjaardag met nog 17 familieleden op de Zwarte Zwaan gevierd. In het arrangement zat ook een toer met de Splashbus en een bezoek Euromast. Alles was tot in de puntjes verzorgt onder supervisie van Desi. Vriendelijke gastvrouw en zeer betrokken bij onze wensen met veel interesse om het ons naar de zin te maken. Allemaal hartstikke goed gelukt Desi. Een opmerking nog: toegangskaartjes voor de Euromast ook van te voren zo regelen dat die op de Zwarte Zwaan aanwezig zijn. Nu was het TOP maar dan was het TOP TOP geweest. Al mijn gasten waren, net als ik, dik tevreden!

Hartelijke groeten en iedereen, ook namens mijn vrouw, bedankt voor de inzet.

D.M. Rinus van Beemen

Wil jij dit arrangement ook boeken? Klik hier!

Voor ieder wat wils

10 september 2018

Elk jaar organiseert de personeelsvereniging van Rotterdam Ahoy een uitje. Dit jaar wilden we in Rotterdam blijven en zochten we naar een organisatie die een leuk, afwisselend programma kon samenstellen. Omdat we Esther Schoutrop al kenden uit ons netwerk, was het contact snel gelegd. Ahoy beschikt over een divers personeelsbestand, van alle leeftijden. Zwarte Zwaan Events heeft hier uitermate goed rekening mee gehouden en een programma gecreëerd voor ieder wat wils. We sloten de dag gezellig af met de Pannenkoekenboot. Wat erg fijn was dat op de dag zelf de organisatie volledig bij Esther en haar team lag. Ze ging flexibel om met kleine aanpassingen en heel de dag verliep gemoedelijk. We blikken terug op een geslaagde dag!

Kees de Jong
Rotterdam Ahoy

Wil jij ook een programma op maat laten samen stellen? Doe een aanvraag en wij maken een event op maat voor jouw groep!

Groot succes

10 september 2018

Wat was iedereen enthousiast, echt super leuk! De splashtour was een groot succes, er werd vanaf dat iedereen deze bus had gezien ’s ochtends al gevraagd of we dat ook gingen doen, want dat leek ze zo leuk! Persoonlijk vond ik Roel Pot geweldig, wat heerlijk om hem te horen praten. Daarna hebben we nog een poos op het terras gezeten bij “Ech Wel” met ruimschoots drankjes en heerlijke hapjes. Daarna nog heerlijk gegeten en nagezeten, helaas hadden we voor het dessert geen tijd meer omdat de bus echt om 19.30 uur moest vertrekken, maar inmiddels zat iedereen ook wel vol.

Er is mij meerdere malen gevraagd hoe ik dat toch allemaal zo bedacht had, maar ik heb eerlijk gezegd dat het jullie verdienste is om het zo goed te organiseren. Dus bij deze, super bedankt voor deze topdag, namens mijn collega’s en mijzelf. Ik zal jullie zeker aanbevelen wanneer iemand een personeelsdag moet organiseren. Ons personeel en wij hebben het erg leuk gevonden! En wie weet tot ziens.

Manny Reimink
Combidak

Fijne communicatie

10 september 2018

Voor een klant van ons een 2-daags uitje mogen verzorgen waarbij we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Zwarte Zwaan Events. Het gehele traject is super verlopen, snel en duidelijk antwoord. We hebben een boeking geplaatst voor de segwaytour en splastour. Helaas was het voor de segwaytour te slecht weer. Zwarte Zwaan Events heeft ons op tijd geïnformeerd over het slechte weer en ons een super alternatief geboden. Hier echt mijn complimenten voor. Bedankt Stephanie en het gehele team voor de fijne communicatie en tot snel!

Jenny Pope
Puur Events Rotterdam

100% Rotterdams!

10 september 2018

Beste medewerkers van Zwarte Zwaan Events,

Mazars wilde met ongeveer 40 collega’s een personeelsuitje met iets “Rotterdams” erin. Ik vroeg dat aan Esther van De Zwarte Zwaan of zij iets kon samenstellen. Dat bleek een schot in de roos want het werd 100% Rotterdams. Alles werd tot in de puntjes geregeld.​

Dus alles perfect geregeld, van de koffie met appeltaart op de boot tegenover de Euromast, de Splashtour met de bus/boot met een echte Rotterdamse matroos (een kenner – vrouwelijke), daarna midgetgolf in het park (zelfs voor goed weer hadden ze gezorgd).
Tot slot de barbecue met tijdens de pauzes een cursus Rotterdams door Roel Pot, wat met name zeer leerzaam was voor de collega’s van buiten de directe omgeving van Rotterdam. Niets negatiefs zou u denken, helaas waren nog niet alle terrasverwarmers 100% in orde, maar dat was dan ook het enige minpunt(je). Een 100% aanrader voor een leuk en betaalbaar uitje.

Bedankt!

Ton Kamermans
Mazars Accountants en belastingadviseurs

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug