Je bent nu hier Terras Parkhaven

Terras Parkhaven

Terras Parkhaven – Met uitzicht op de Maas en aan de voet van de Euromast

Terras Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig bijkletsen of lekker genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.

Met 120 zitplaatsen is het goed toeven op Terras Parkhaven. Op onze menukaart vind je altijd iets voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een tussendoortje.

Cursus Plat Rotterdams

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af” aldus Roel Pot.

Cocktail Workshop

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor je bedrijfuitje of vrijgezellenfeest. Het geheim achter die perfecte Mojito, Caipirinha, Margarita of Sex on the Beach wordt uitgebreid besproken. Zowel alcoholhoudende als alcoholvrije cocktails kunnen worden gemaak.

Groepen

Onze activiteiten, workshops, rondleidingen, lunch, borrel en diner mogelijkheden zijn met elkaar te combineren en naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een Cursus Plat Rotterdams op Terras  Parkhaven, in de zon en onder het genot van een lekker koel biertje of een heerlijk glas wijn. Of een cocktail workshop aan boord van De Pannenkoekenboot tijdens een rondvaart door de Rotterdamse havens.

RotterdamEvents.nl is onderdeel van Zwarte Zwaan Events. Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij helpen u graag mee met het samenstellen van uw uitje in Rotterdam.

Wij zijn dus niet alleen uw organisatiebureau maar ook uw gastheer en dat merkt u!

Offerte verzoek

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Rotterdam Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Offerte aanvragen

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij denken graag met u mee bij het samenstellen van uw event in Rotterdam!

Bel me terug